Studioportret Wedstrijd 2021 

Doe mee en win hele toffe prijzen!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ga jij de uitdaging aan?

Maak jij graag portretfoto's? Dan is dit je kans om je skills in te zetten! Maak een portretfoto met studiolicht en doe mee met de StudioPortret Wedstrijd! Je kunt dan een van de mooie prijzen hieronder winnen! Klik op de oranje knop, log in en maak een gratis account, en de rest volgt vanzelf!

Wat kun je winnen?

1e prijs

"Surf Tribe"
van Stephan Vanfleteren


The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
2e prijs

Kamera-Express Cadeaubon t.w.v. € 25The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
3e prijs

"Lees dit als je topfoto's van mensen wilt maken" van Henry Carroll


The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Waar wacht je nog op? ;-)

                                   

Hoe kan ik meedoen?

Klik op de knop "Meedoen" en je kunt dan een (gratis) account aanmaken. De uitleg van de wedstrijd kun je vinden onder het kopje in de linkerkolom "Challenges & Contests". Jouw inzending kun je als post plaatsen!

Wat zijn de voorwaarden van de wedstrijd?

Alle portretten gemaakt met daglicht zijn toegestaan. Het maakt daarbij niet uit welke camera je daarvoor gebruikt. Een spiegelreflex, een systeemcamera, een smartphone....alles mag. Analoog ook! Niet toegestaan zijn obscene, vulgaire of aanstootgevende portretten. Ook portretten waarbij het model zichtbaar in een beschamende situatie is gefotografeerd zijn niet toegestaan.

Maakt het uit wat voor soort portret ik maak?

Nee, je bent vrij om dat helemaal zelf te bepalen. Close-up, halftotaal, van top tot teen. Geposeerd, ongeposeerd, het mag allemaal. Enige voorwaarde is dat het met daglicht gemaakt moet zijn!

Moet ik betalen om mee te doen?

Nee, je hoeft niet te betalen om mee te doen. Deelname is helemaal gratis! Enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden, en jouw inzending online posten!

Hoe worden de winnaars gekozen?

De foto's worden beoordeeld op verschillende aspecten. Denk hierbij aan technische kwaliteit, compositie, het 'gebruik van licht', maar zeker ook de sfeer van het portret. De makers van de drie winnende portretten krijgen een persoonlijk bericht dat ze een van de drie prijzen hebben gewonnen.

Tot wanneer mag ik een foto inzenden?

De deadline van deze wedstrijd is zaterdag 19 september, 23:59 uur. Voor die tijd kun je dus nog aanmelden, en jouw inzending doen.

Waar kan ik vragen stellen?

Je kunt je vraag sturen naar kevin@snapshotdojo.nl!