Snapshot Sensei
30 november 2013 
2 min. leestijd

Snapshot Sensei

Het doel van deze blogsite, Snapshot Dojo, is kennis over fotografie te delen, te verspreiden en hopelijk (!) de bezoekers iets te leren / inspireren. Daarom heb ik de hulp ingevraagd van een oude wijze leraar, Snapshot Sensei – eigenlijk gewoon een hele oude versie van mij 😉 Hij zal mij helpen met in de (nabije) toekomst fotografie lessen te gaan geven.

Hij is gecreëerd door de Amerikaanse illustrator Mark Weber, aan wie ik had gevraagd om een combinatie te maken van mij, en van het kung fu personage Pai Mei uit Kill Bill – inclusief een vintage camera in z’n handen. Zie hieronder het creatieproces, van concept sketch tot final art.
En tot slot hier enkele links naar het werk van Mark Weber. To be continued!
www.altpick.com/markweber
www.markweberart.blogspot.com
www.weberuniverse.blogspot.com
www.society6.com/markweber
www.webersocialmedia.blogspot.com

Over de schrijver
Met Portret Dojo wil ik jou graag helpen met het 'naar the next level tillen van jouw portretfotografie. Denk aan licht, instellingen, compositie en bijvoorbeeld ook het geven van aanwijzingen aan je model. Maar ook voor advies over camera's of lenzen kun je bij me terecht. Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon wat kwijt? Mail me dan op kevin@snapshotdojo.nl ;) --- "To become a master, you should always be a student" - Ken Shamrock
Reactie plaatsen