Nikon 24-70 Zoom Rubber Vervangen
18 augustus 2017 
1 min. leestijd

Nikon 24-70 Zoom Rubber Vervangen

Inmiddels heb ik al enkele jaren een Nikon 24-70 mm F/2.8 lens. Dit is echt een werkpaard, en is ook de lens die ik het meest gebruik, vooral voor reportages en evenementen, zoals bruiloften. Zoals gezegd heb ik deze lens al een tijdje, en is de rubberen zoomring wat los gaan zitten. Ik moest dus m’n Nikon 24-70 Zoom Rubber vervangen.

Uiteraard is dat onderdeel veel te duur, en daar komen ook nog eens verzendkosten bij. Je kunt ‘m bestellen bij de online shop van het Nikon Service Point in Beverwijk: Nikon 24-70 Zoom Rubber. Maar als je dat ding moet vervangen, tja, dan zit er niets anders op. Hmm, ik zit even verder te Googlen nu, en ik zie ‘m ook voor een stuk goedkoper bij Ali Express!

Nikon 24-70 Zoom Rubber Vervangen
Voordat ik zelf aan de slag ging keek ik even een vergelijkbaar filmpje op Youtube, en gezien de lengte van het filmpje en het versnellen van het beeld, dacht ik dat het best lang kon duren. Maar dat viel echt reuze mee, het was binnen een paar minuten gepiept!

Over de schrijver
Met Portret Dojo wil ik jou graag helpen met het 'naar the next level tillen van jouw portretfotografie. Denk aan licht, instellingen, compositie en bijvoorbeeld ook het geven van aanwijzingen aan je model. Maar ook voor advies over camera's of lenzen kun je bij me terecht. Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon wat kwijt? Mail me dan op kevin@snapshotdojo.nl ;) --- "To become a master, you should always be a student" - Ken Shamrock
Reactie plaatsen