Lezing Portretfotografie bij Kamera-Express
28 september 2016 
1 min. leestijd

Lezing Portretfotografie bij Kamera-Express

Op zaterdag 17 september 2016 gaf ik bij Kamera Express in Utrecht een lezing portretfotografie. Het was een kleine, maar enthousiaste opkomst! Daarbij liet ik foto’s zien van fotografen die mij inspireren, zoals Nadav Kander, Krijn van Noordwijk en Joost van den Broek. In het tweede deel liet ik een diverse selectie van mijn eigen werk zien, waarbij ik uitlegde hoe ik te werk ging, en de ervaring die ik daarbij opdeed. Het eerste half uur heb ik opgenomen, maar daarna ben ik het eerlijk gezegd vergeten, en ook omdat ik de flow van de lezing niet wilde verstoren 😉

Lezing Portretfotografie - Kamera Express Utrecht - 2016.09.17

Zie hier de video! Excuses voor de ‘mehh’ kwaliteit! Foto: Edwin de Jong (yes, van dé eerste echte fotografie winkel uit Utrecht – Foto Patent – helaas bestaat die winkel niet meer). En volgende keer ga ik mijn Rode Filmmaker Kit gebruiken voor betere audio kwaliteit 🙂

Over de schrijver
Met Portret Dojo wil ik jou graag helpen met het 'naar the next level tillen van jouw portretfotografie. Denk aan licht, instellingen, compositie en bijvoorbeeld ook het geven van aanwijzingen aan je model. Maar ook voor advies over camera's of lenzen kun je bij me terecht. Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon wat kwijt? Mail me dan op kevin@snapshotdojo.nl ;) --- "To become a master, you should always be a student" - Ken Shamrock
Reactie plaatsen