e-book Studioverlichting
e-book Studioverlichting

Geen flauw idee wat je met je flitsers moet?

Leer alle ins & outs van Studiolicht voor portretfotografie!

10+

Jaar professioneel fotograaf

500+

Mensen geportretteerd

5

Foto Exposities

2020

New Dutch Talent 2020

"Tijdens mijn opleiding op de Fotoacademie ontdekte ik dat ik heel blij word van portretfotografie.
Ik kan uren met iemand in de fotostudio zitten om van hem of haar een mooie portretfoto te maken. 

Vaak is dit als een muziekstuk die gecomponeerd  wordt. De combinatie van licht, houding, blik en kleding vormen dan een perfecte harmonie. In het e-book Studioverlichting voor portretfotografie vertel ik je mijn meest waardevolle tips & tricks, die je direct kunt toepassen. Opgedaan door jarenlange praktijkervaring met het maken van vele professionele studioportretten." 

- Kevin Kwee

Olivier Groot

"Zowel alle types (klassieke) verlichtingen als de lichtvormers worden goed ‘belicht’, dus voor zowel de leek als de wat gevorderde een fijn naslagwerk"
 • De meest voorkomende studio lichtopstellingen
 • Diverse portretvoorbeelden uit de praktijk
 • Studio settings in virtuele bird's eye view!
 • Ontdek de ins & outs van verschillende lightshapers
 • Superhandige onmisbare studio tips & tricks
 • Extra duidelijke uitleg met behulp van virtuele modellen
 • Nooit meer klungelen in de studio
 • Bespaar tijd door een efficiëntere workflow
 • Geen keuzestress meer over welk licht je wilt gebruiken
 • Meer aandacht en tijd voor je model
 • Meer zelfvertrouwen over je eigen fotografie skills
 • Meer dan 100 pagina's boordevol waardevolle content!
"Wat een onwijs leuk en praktisch e-book over studioverlichting. Geen lange verhalen maar korte duidelijke pagina’s met voorbeelden. Wat mij betreft een must read voor iedere amateur en professionele fotograaf. Want mede door de virtuele 3D voorbeelden zie je heel snel de resultaten en begrijp je meteen wat verschillende soorten licht kunnen doen en hoe je daarmee kunt ‘spelen’. Ik heb meteen zin om met de nieuwe inzichten en tips aan de slag te gaan in de studio! Dank Kevin!"
Elisa Smook
"Wat een onwijs leuk en praktisch e-book over studioverlichting. Mede door de virtuele 3D voorbeelden zie je heel snel de resultaten en begrijp je meteen wat verschillende soorten licht kunnen doen en hoe je daarmee kunt ‘spelen’. Ik heb meteen zin om met de nieuwe inzichten en tips aan de slag te gaan in de studio! Dank Kevin!"
Elisa Smook

Wat anderen zeggen:

“Geen droge stof dit e-book Studioverlichting! Het is een informatieve handleiding die door de makkelijke en eerlijke manier van schrijven leest al een leesboek, waar je je niet doorheen hoeft te worstelen(!), maar waar je altijd in verder wilt lezen"

Annelot Bartels
"En zelfs voor mij die het al jaren professioneel doet had het wat dingetjes die ik nog niet wist. En wat dingetjes die ik heel fijn vond weer even voor de geest te halen. Dit alles met duidelijke uitleg, schema’s en voorbeelden. Al met al een goed handboek om in de studio te hebben"
Richard Terborg
"De combinatie van Kevins persoonlijke schrijfstijl en de vele visuele voorbeelden maken dit e-book leuk om te lezen en inspirerend om zelf aan de slag te gaan met portretfotografie / studioverlichting."
Roy Schepers
Daarnaast vergezeld met heel veel voorbeelden waarin Kevin lekker weet te experimenteren middels 3D software, en daarmee toch wel makkelijk de lezer op veel ideeën brengt.


Olivier Groot
All in all, voor mij is dit e-book de perfecte spiekbrief als autodidact fotograaf: visueel, krachtig en to the point. Het kriebelt enorm met alle kennis aan de slag te gaan en nog meer uit mijn portretten te halen. Thanks Kevin, heel waardevol en leerzaam!"

Anne Sunderman

Het boek is helder en esthetisch mooi vormgegeven en leest erg prettig. Tevens inspireert het enorm om zelf aan de slag te gaan zodat alle uitleg zelf in de praktijk te oefenen is! Kortom, een waardevolle tool om jezelf uit te dagen of om de boel zo af en toe eens goed op te frissen!

Thomas de Wit
e-book Studioverlichting