e-book studio inspiratie

Geen inspiratie meer?

Check dan dit e-book vol met unieke, bijzondere en speciale      licht- opstellingen voor in de fotostudio!

10

Jaar professioneel fotograaf

500+

Mensen geportretteerd

5

Foto Exposities

2020

New Dutch Talent 2020

"Tijdens mijn opleiding op de Fotoacademie ontdekte ik dat ik heel blij word van portretfotografie.
Ik kan uren met iemand in de fotostudio zitten om van hem of haar een mooie portretfoto te maken. 

Vaak is dit als een muziekstuk die gecomponeerd  wordt. De combinatie van licht, houding, blik en kleding vormen dan een perfecte harmonie. In het e-book Studio Inspiratie vertel ik je mijn meest waardevolle tips & tricks, die je direct kunt toepassen. Opgedaan door jarenlange praktijkervaring met het maken van vele professionele studioportretten." 

- Kevin Kwee

Danny Lankers

"Eerste indruk is dat ik je e-book heel prettig vind lezen en ogen!"

" Erg fijn en leesbaar. Korte en duidelijke zinnen en uitnodigend om de setups uit te proberen. Goed hoor! (Mooi programma by the way!)"
 • De meest voorkomende studio lichtopstellingen
 • Diverse portretvoorbeelden uit de praktijk
 • Studio settings in virtuele bird's eye view!
 • Ontdek de ins & outs van verschillende lightshapers
 • Superhandige onmisbare studio tips & tricks
 • Extra duidelijke uitleg met behulp van virtuele modellen
 • Nooit meer klungelen in de studio
 • Bespaar tijd door een efficiëntere workflow
 • Geen keuzestress meer over welk licht je wilt gebruiken
 • Meer aandacht en tijd voor je model
 • Meer zelfvertrouwen over je eigen fotografie skills
 • Meer dan 100 pagina's boordevol waardevolle content!
"Fotografie is vaak spelen en schilderen met licht. Ik ben freelance fotograaf met een eigen studio dan is dit studiolicht bijbeltje ideaal om te hebben. Door het lezen van Kevin's boek verkrijg je meer inzicht in allerlei licht technieken en hun uitwerking. Je ziet direct het effect van de lampen en hun opstelling door zijn gebruik van super realistische 3D modellen. Het inspireert je om meer te experimenteren met lichtopstellingen, poses en kleuren." 
Yvette de Wit
“Wat een leuke manier om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van Set a Light 3D! Leuk dat er zoveel met beeld gewerkt is ter inspiratie, in plaats van veel tekst. Ik kende het nog niet en deze visuele introductie triggered me om me erin te verdiepen!”

Ellen van Doorn
"Mooi boek Kevin! Ook ontzettend handig als inspiratie of om juist uit de comfort zone te stappen en eens wat anders te proberen. Tevens vind ik het contrast tussen een foute licht setup en vervolgens vertaald naar een goede erg leerzaam. Van mij mogen er nog (veel) meer van dit soort scenario's in haha!"
Justin Nederkoorn

"Een fijn inspiratie boek voor fotografen die zich meer willen verdiepen in wat voor een soort mogelijkheden er allemaal zijn met betrekking tot verschillende soorten belichtingen in studio fotografie. Het geeft een goede indruk van hoe je studiolampen allemaal in kan zetten om verschillende resultaten te bereiken. Het is wel echt een inspiratieboek dus verwacht geen uitleg in bepaalde camera- en lichtinstellingen. "


Lieke van den Oord