Een nieuw begin

Phoenix

Al een tijdje zit ik na te denken over een nieuwe website. Met een schone lei beginnen! Sinds begin corona had ik mijn website met Phoenix gemaakt, van het Nederlandse IMU. Een heel, heel fijn bedrijf overigens, met meer dan uitstekende klantenservice.

Maar ik wilde na 3,5 jaar toch weer eens wat anders. Een van de dingen die ik belangrijk vond bij een nieuwe site is dat mijn portretfoto’s beter tot hun recht zouden komen. Bij Phoenix was het namelijk niet mogelijk om portretfoto’s in 2:3 verhouding te laten zien. Althans, niet optimaal. En aangezien eigenlijk al mijn andere sites met Squarespace zijn gemaakt, viel het kwartje.

 

Squarespace

portretdojo website gemaakt met Squarespace

De online webdesign software van Squarespace is supersuper intuitief en dus heel gebruiksvriendelijk. Ik heb niets voor niets meerdere websites daar

www.kevinkwee.nl
www.deportretspecialist.nl
www.eventninja.nl
www.weddingninja.nl

En nu dus ook www.portretdojo.nl

 

Ook een eigen website maken?

Mocht je nou ook een eigen website willen maken voor je eigen portretfoto portfolio, dan kan ik Squarespace echt van harte aanbevelen! Bovendien kun je een website zo goed als helemaal ontwerpen, want je krijgt namelijk 2 weken gratis. Daarna kun je altijd nog besluiten om te betalen en dus de website live te zetten. Ik maakte een korte video erover:

 

Return of the Blogs

Misschien ken je nog wel van mijn vorige website dat ik een aardig aantal blogs online had staan. Die zal ik deels (handmatig) kopiëren, en vanaf nu ook weer nieuwe blogs gaan schrijven. Als je een leuk onderwerp voor een blog weet, let me know!

Vorige
Vorige

Wat heb je nodig voor een fotostudio?